Megrendelés feldolgozási ideje

Megrendelés feldolgozási ideje

A megrendelés leadása után azonnal kap egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a megrendelését. Ettől a pillanattól kezdve, a választott fizetési módtól függően, a megrendelést leadottnak tekintjük. A fizetett megrendeléseket azonnal feldolgozzuk, ezt követik az utánvétes megrendelések. Az előleggel rendelkező megrendeléseket várhatóan addig dolgozzák fel, amíg a fizetés meg nem érkezik, a fizetés nélküli megrendeléseket nem dolgozzák fel. Felhívjuk figyelmét, hogy folyamatosan tájékoztatjuk Önt munkánk előrehaladásáról.

 

Átvételi dátum = feladás dátuma + szállítási idő

A szállítási határidő a termékek elérhetőségétől és a kiválasztott fizetési módtól, míg a szállítási idő az Ön által választott szállítási módtól függ.

 

A termék elérhetősége

Minden termékhez tartozik egy szállítási dátum, amely leírja, hogy mikor küldhetjük el a termékeket - 24 órától 7 munkanapig. Az ajánlat, amelyet az oldalon bemutatunk, raktáron van, azonban előfordulhat átmeneti hiány, amelyet egy nem szabványos vásárlás vagy más véletlenszerű események okoznak, amelyekre a ModernBhp-nek nincs befolyása, ebben az esetben a szállítás tényleges időpontja legfeljebb 14 munkanappal meghosszabbítható. A futárcégek által alkalmazott szokásos szállítási idő 24 óra és 2 munkanap között van attól a naptól számítva, amikor az árut átadják a futárcégnek.

Ha egynél több terméket rendel, a teljes rendelés szállítási ideje a leghosszabb szállítási idővel rendelkező termékhez igazodik. A megrendelést szakaszosan is teljesítheti - ennek érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, vagy írjon megfelelő megjegyzést a megrendeléshez fűzött megjegyzésekbe.

 

Fizetési mód


Banki átutalással történő fizetés - a rendelés feldolgozási ideje a fizetés beérkezésének pillanatától függ. A banktól függően ez általában két munkanapot vesz igénybe. A számlaszám, amelyre a kifizetést kell teljesítenie:

MBank

PL33 1140 2091 0000 3435 2300 1005


Fizetés utánvétellel - a leggyorsabb fizetési forma, amely lehetővé teszi a megrendelés azonnali teljesítését. Felhívjuk figyelmét, hogy ez további szállítási költségekkel jár.

 

A szállítás formája

A futárszolgálat lehetővé teszi a rendelés kézbesítését általában a feladástól számított 1-3 munkanapon belül.

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

fel
Shop is in view mode
Teljes oldalas verzió megjelenítése
Sklep internetowy Shoper Premium