Szakácsok köpenye grafikával

Helyezze el cégének logóját az üzletünkben kapható ruházati cikkeken!
Szolgáltatások és kiegészítők
Helyezze el cégének logóját az üzletünkben kapható ruházati cikkeken!
Gyűjtemény: M&C Modern Company
Ár:

1 954,02 Ft

Nettó ár: 1 588,51 Ft

Usługa
lásd még
Logójának nyomtatása készletekre vagy kötényekre
Szolgáltatások és kiegészítők
Logójának nyomtatása készletekre vagy kötényekre
Gyűjtemény: M&C Modern Company
Ár:

1 954,02 Ft

Nettó ár: 1 588,51 Ft

Usługa
lásd még

Nyomtatott szakácsköpeny

 


Éttermet vagy más típusú vendéglátóipari vállalkozást üzemeltet? Valószínűleg Ön is jól tudja, hogy mennyire fontos egy hely esztétikája. A szemünkkel is eszünk - ezért olyan fontos az étel tálalásának módja. Ha azonban a dekoráció és a hely egyéb tulajdonságainak ügyes elrendezése nem jár együtt a következetességgel, akkor nehéz olyan hatást elérni, amely örömet okoz az ügyfélnek. Emiatt az alkalmazottak öltözködési szokásai is rendkívül fontosak, hiszen ez mutatja a hely professzionalizmusát és átgondoltságát.

A személyre szabott szakácspulóver az egyik legfontosabb elem egy vendéglátóipari létesítmény működtetése során. Bár a kiválasztás látszólag csak egy apró részlet az étterem megnyitásához szükséges hatalmas mennyiségű munkában, mégis ez az, ami megkoronázza a tulajdonosok erőfeszítéseit. Fontos, hogy bemutassa ügyfeleinek a márkát, a logót és a cégnevet, amely később az Ön telephelyéhez vagy étterméhez kapcsolódik majd.

A vendéglátóiparban az uralkodó esztétika a minimalista elegancia, különös hangsúlyt fektetve a semleges fekete és a fehér színre. Üzletünkben egyszínű vendéglátóipari egyenruhák széles választékát találja, például fehér, fekete és szürke felszereléseket. Ömlesztve felszerelheti magát velük, hogy alkalmazottai egységes megjelenést kapjanak. Olyan kiegészítőket is vásárolhat, mint például a szakácskötény, amelyek segítenek megvédeni a ruháit a szennyeződésektől.

A ruházat különösen fontos a szakácsok és segítőik számára, akik minden nap órákat töltenek egy párás, zsúfolt helyiségben az ételek elkészítésével. A számukra tervezett vendéglátóipari ruházatnak több kulcsfontosságú feltételnek kell megfelelnie:

kényelem biztosítása,

védelmet nyújt a baktériumok terjedése ellen,

megakadályozza a túlzott izzadást.


Náluk is különösen népszerű a fekete és a fehér. A szakácsingek és egyéb szakácsruházat, amelyeket nálunk talál, lélegző anyagokból készülnek, amelyek kényelmet és mozgásszabadságot biztosítanak alkalmazottai számára. Ez hatékonyabbá teszi őket, ami közvetlenül magasabb nyereséget jelent, és nem lesz szükségtelen állásidő a munkahelyen.

EBBEN A KATEGÓRIÁBAN: SZAKÁCSKÖPENY, CATERING NADRÁGOK, KÖTÉNYEK, PINCÉR MELLÉNY, GOMBOK, CATERING BLÚZOK

fel
Shop is in view mode
Teljes oldalas verzió megjelenítése
Sklep internetowy Shoper Premium